Skip to main content

De kamers

De drie kamers bevinden zich op de eerste etage van ons huis. De B&B heeft een aparte entree aan de achterkant. De poort aan de voorkant is niet op slot, dus aarzel niet om gewoon achterom te komen.

Wij hebben de kamers de namen gegeven van de Kempense natuur: 'Bos', 'Heide' en 'Vennen'. De kleuren en inrichting van de kamers zijn enigszins geïnspireerd door dit thema. Zo heeft 'Bos' een mooi bladerenbehang, zetels met blaadjesmotief en een schilderij in de kleuren van herfstbladeren. In kamer 'Heide' treft u veel paars aan en kamer 'Vennen' heeft een donker behang met riet en een bankje met bubbeldessin.

bos nieuw 980x440

heide nieuw 980x440

vennen nieuw 980x440

In elke kamer staan twee royale boxsprings. Standaard worden ze als tweepersoonsbed gedekt. Op verzoek kunnen ze ook uit elkaar gezet worden en als eenpersoons gedekt worden. (Als u dit wenst, graag aangeven bij reservering).
Op alle kamers is een bedbankje geplaatst dat, uitgeklapt, een bed van 2.00 x 1.40 oplevert. Hier kunnen twee kinderen of een volwassene op slapen. Per extra persoon op de kamer betaalt u 25 Euro per nacht, inclusief ontbijt (kinderen tot 6 jaar gratis).

Verder zijn er op elke kamer een zitje, een (schrijf)tafeltje met stoel, een opbergkast en een kastje met tv aanwezig.

Gastenkamer Bos

Sanitair

Elke kamer heeft zijn eigen badkamer met douche, bad, toilet en wastafel. Naast de deur bevinden zich twee schakelaars. Een voor de verlichting en de andere voor de mechanische ventilatie. Het verdient aanbeveling om die te gebruiken tijdens baden en douchen en om die tot een half uur daarna ingeschakeld te houden.

Handdoeken, toiletpapier, shampoo en douchegel en een haardroger zijn aanwezig.

Gastenkamers sanitair

In de entree bevinden zich een douche en toilet. Deze kunnen gebruikt worden door de gasten van de kamers, bijvoorbeeld als zij in de tuin verblijven.

 

Contact

Dopheistraat 7

2370 Arendonk

Belgi├ź

T (+32) 14 710 216

GSM (+31) 6 18 42 40 18
GSM (+31) 6 37 11 80 96

info@egelantier.org