Skip to main content

7-daags fietsarrangement

Laat je zeven dagen onderdompelen in de Kempense natuur, fiets onbezorgd door het landschap en laat je verwennen in drie comfortabele B&B’s.

fietsers 2Je verblijft twee nachten in elke B&B. Je kiest zelf bij welke B&B je start (of op basis van beschikbaarheid). Na aankomst in de eerste B&B parkeer je je auto daar en die blijft staan tot je weer naar huis gaat. Voor de komende week is immers je fiets je vervoermiddel. Lekker duurzaam en gezond bezig!

Je verblijft op basis van logies met ontbijt in een tweepersoonskamer, eventueel uitgebreid met een lunchpakket (tegen bijbetaling). Alle fietstochten zijn voor je uitgestippeld via de knooppunten. Je ontvangt een uitgebreid informatiepakket met alle fietsroutes, tips voor onderweg en suggesties voor een programma voor de dagen dat je niet op verplaatsing naar de volgende B&B gaat.

Prijs: €300,00 per persoon bij een verblijf van twee personen op een tweepersoonskamer. Andere gezelschappen op aanvraag.

Inbegrepen:

  • Zes overnachtingen met ontbijt
  • Uitgebreid informatiepakket met alle fietsroutes

Download de folder

Boeken?

Neem contact op met één van de B&B’s.

Deelnemende B&B's

Hof van Loverrijk, Lier

Onze hoeve situeert zich in een landelijke omgeving op 2.3 km van het sta􀀨on (www.nmbs.be) en 2.6 km van het Lierse stadscentrum (www.visitlier.be).
De ligging is uitstekend om te wandelen of te fietsen. Als fietsvriendelijke B&B zijn we pal gelegen op fietsknooppunt 11 en vlakbij de Abraham Hans Fietsroute. Tevens sluit het fietsnetwerk naadloos aan op de fietsostrade naar Antwerpen & Mechelen.
Overdekte fietsenstalling en privé parking voor de wagen zijn tevens beschikbaar.

Leen en Dirk Wollaert-Raekelboom
Galgeveld 59 | B-2500 Lier | België
+32 3 454 33 94 | +32 472 88 82 89
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Egelantier, Arendonk

Op een prachtige, uiterst rustige locatie in Arendonk vind je onze B&B waar je echt kunt ontspannen na je inspanningen op de fiets. Word ’s morgens uitgerust wakker met het geluid van vrolijk fluitende vogeltjes of een balkende ezel. Geniet van een uitgebreid biologisch ontbijt voordat je weer op de fiets stapt.

Dopheistraat 7, 2370 Arendonk
Tel. 014-710216 of 0031 6 18424018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Purperij, Kalmthout

Met de tuin grenzend aan het fietspad langs het Grenspark Kalmthoutse Heide bent u zo in onze B&B. De koffie en thee staat voor u klaar in de leefkamer waar u zich helemaal thuis voelt. Een terrasje in de pop-up zomerse Bosbar (van juni tot
oktober) of een fikse wandeling of fietstocht in het natuurgebied: aan u de keuze. Een ontbijt à la carte met verse lokale producten laadt uw batterijen weer helemaal op voor de volgende trip.

Putsesteenweg 76, 2920 Kalmthout
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.depurperij.be
whatsapp: 0486103747