De kamers

De drie kamers bevinden zich op de eerste etage van ons huis. De B&B heeft een aparte entree aan de achterkant. De poort aan de voorkant is niet op slot, dus aarzel niet om gewoon achterom te komen.

Wij hebben de kamers de namen gegeven van de Kempense natuur: 'Bos', 'Heide' en 'Vennen'. De kleuren en inrichting van de kamers zijn enigszins geïnspireerd door dit thema. Zo heeft 'Bos' een mooi bladerenbehang, zetels met blaadjesmotief en een schilderij in de kleuren van herfstbladeren. In kamer 'Heide' treft u veel paars aan en kamer 'Vennen' heeft een donker behang met riet en een bankje met bubbels.

Praktische informatie

Aankomst

Graag horen wij vooraf hoe laat u ongeveer zult arriveren op de dag van aankomst. Over het algemeen is uw kamer beschikbaar vanaf 15.00 uur. Als u eerder wenst aan te komen, kan dat in overleg.

Onze tuin

Onze tuin is vrij toegankelijk voor gasten. Er zijn diverse terrassen en zitjes. Het terras vlak achter het woongedeelte houden wij graag privé. Verder kunt u vrij rondlopen, spelen, relaxen, de terrassen en picknicktafels gebruiken, enz.

Dit zeggen onze gasten

"Op adem komen"

Na de inspanning van een dag wandelen, is het heerlijk op adem komen in de rust, de ruimte en de overvloed van 'de Egelantier' en dus... gaan we op zoek naar nieuwe horizonten... Met dank!
25-06-2014 - uit het gastenboek

Contact

Dopheistraat 7

2370 Arendonk

België

T (+32) 14 710 216

GSM (+31) 6 18 42 40 18
GSM (+31) 6 37 11 80 96

info@egelantier.org

facebook logo detailZoover-logoTripadvisor-Logo